בלוג | 20 באוגוסט 2010 | 4 תגובות

גיל רונן אצל ג'ודי שלום ניר-מוזס ברשת ב'

אני מתראיין אצל ג'ודי שלום ניר-מוזס ברשת ב', 20.8.10:

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

מי שלא מצליח להפעיל את הקובץ מה"רדיו" לעיל יכול להפעיל אותו מכאן.

נכתב על ידי: גיל רונן

גיל רונן, מייסד "הפמיליסטים", יליד 1964. אבא של ארז ותמי, עתונאי, תושב חריש. הקים ב-1987 את עמותת "אור אדום" שפעילותה הובילה להקמת המחלקה לחקירות שוטרים (מח"ש) במשרד המשפטים.

4 תגובות

יש לחץ על אמהות חד הוריות לתבוע מזונות! אני לא מעוניינת לתבוע מזונות. יש לי שלושה ילדים משני אבות, ואני מרגישה לחץ עצום עליי לתבוע. למרות שלא כל הזמן אומרים את זה, בכוונה נותנים לי עבודות בשעות לא הגיוניות כדי שאכנע ללחץ שלהם ואתבע מזונות!!!.

מיכלי

8/21/2010

גיל היית 10 וגם גו'די הייתה "יחסית" בסדר למעט השאלה העוקצנית {האם נפגעת,האם אתה גרוש} בכל זאת היא מייצגת את המיגדר שלה ,

ובקשר לסטיסטיקה על כל נושא פמניסטי , הן פשוט מאמינות למה שדוחפות להן לראש , וזה הפך אמונה בשבילהן,

אישתי למשל מאמינה כי יש אלפי נירצחות כל שנה ,ובכלל לא מוכנה לשמוע כי זה רק גימיק , לטענתה אני שובניסט – אגב אני גאה מאד להקרא שובניסט כי אם הן חושבות שפמניסטיות זה דבר טוב ,אז אני חושב ככה

בכל מקרה אולי שיכניסו אותן כלוחמות בקו האש , ואז אם גילעד שליט היה אישה ,היום היו לנו כבר לפחות שני שבויים – היא והילד שהיו עושים לה שם, נשמע כבדיחה אבל לצערנו זו מציאות

א.

8/22/2010

גיל שלום,
נראה כי אינך בקיא בכל פרטי המקרה. בחרת לייצג צד אחד אותו שמעת, אך הצד החשוב באמת לא נשמע- קולה של בת השלוש שיש להגן עליה מפני אדם המתחזה לדואג ואוהב. במקרה זה ישנה סיבה תהומית למפגשים בפיקוח. אמנם ישנן אמהות מסיתות וחבל שכך, שהלוא אלו הן המוציאות למגדר את השם הרע ומונעות מלהגן כראוי על ילדם הזקוקים לכך באמת.אכן ישנם גברים הנפגעים מהסתות, אך כל מקרה לגופו ואל נא תחטא לילדה קטנה שאינך יודע את פרטי חייה לאשורם. אנא ממך קח בחשבון כי ישנם גם אבות המשתמשים בעמותות כשלך למטרותיהם הם ואלו לא תמיד תמימות ונעשות בתום לב. לא זה המקום לנהל את חייה של ילדה מעל גבי האתר, וחבל שאינך מקפיד לפחות לשמור על פרטיותה. נראה כי הינך אדם מאמין ולכן השתדל לקיים "אל תדון אדם עד שתגיע למקומו".

השם שלך

8/26/2010

אנחנו זוג עברנו עלילת דם נפגענו קשות עבודתנו הופסקה ילדתנו נחטפה שנתיים ללא הסדרי ראיה 3 שנים ללא עבודה עבדתי 16 שנה ופוטרתי ללא פיצוים ללא זכויות
ביקשנו לישר הדורים עזרה מעמותות פנינו לנעמת אמרה לנו שעוזרים רק לגרושות או אלמנות פנינו לתקם אףאחד לא רוצה לעזור